Om jag tror på global uppvärmning måste jag göra något åt det..."Because if I if I believe in global warming then ummm all I think about is global warming"
Mojjen är i alla fall smart (not) och förnekar det så att han inte behöver bry sig, till skillnad från alla som accepterar det men struntar i att göra något ändå.... xD

hug a tree//Fluff


12 badkar vatten åt en 150 grams hamburgare


Det går åt 2500 liter(12 badkar!) vatten till att framställa köttet till en 150 grams hamburgare.
Inte för att vi har brist på vatten i Sverige, men mycket av nötköttet vi konsumerar kommer från andra länder där användbart vatten är en bristvara.

Ibland känns det verkligen som om ingen bryr sig om miljön. Jag får höra "Gud vad coolt att du är så engegerad" men själva orkar de inte göra något annorlunda för miljön. Även om man inte är speciellt intresserad av miljöfrågor så måste man förstå att vi behöver göra något, NU!
Här uppe norden kanske vi inte får så mycket "direkta" problem, men vad händer när alla Afrikas invånare måste fly för att de inte kan bo där längre? För att de inte kan odla något längre, eftersom vädret har blivit helt skevt!

DET ÄR SJUKT OMORALISKT AV OSS ATT FORTSÄTTA SOM VI GÖR, FÖR VI KOMMER INTE DRABBAS HÅRDAST. DET KOMMER DE GÖRA SOM MINST FÖRTJÄNAR DET!

...


Det var en gång en liten nöt...Det var en gång en liten nöt
Som uppfyllde sitt syfte när den blev blöt
Då blev den till tvål
Som kunde hjälpa oss att uppfylla våra miljömål
Så vi slapp vara med om att jorden blev till gröt


Ja, du gissade rätt! Detta är tvättnötter. Den bästa uppfinningen evvur! Stoppa några i en påse och lägg i tvättmaskinen så slipper du läskiga tvättmedel.
De brukar gå att köpa i sånna där rättvisemärkta affärer, du vet. Annars kan du köpa dem online här.
Det verkar kanske dyrt, men det är det inte. Man kan använda varje nöt flera gånger:)

Hug a tree//Fluff


Vems fel?


Men vad i %&#£$/#?!

Hug a tree//Fluff


Have a rice day


Det var kärlek vid första ögonkastet! Jag gick in i affären och... där stod du! Dugav ifrån dig ett magiskt sken och började sväva samtidigt som "my heart will go on" spelade i bakgrunden! Plötsligt var det bara du och jag, finfula ljusstake! (L) och vänta, jag har inte kommit till det bästa än: DU VAR RÄTTVISEMÄRKT! Lyckan är total!


För att förstå rubriken, eller kolla närmare på ljusstaken och massa andra cooliga rättvisemärkta saker. Tryck här.

Hug a tree//Fluff

P.S MEDDELANDE TILL FARMOR (Efter som du absolut vill ge mig något när jag slutar nian): Jag önskar mig denna, fast kanske i en annan färg. Låt mig tänka en stund :D


Spetsutbildning i samhäll och humaniora


Nu har jag bestämt mig!:O JAG SKA INTE ÄNDRA MIG MER!
Jag kan flyga, jag är inte rädd!...Nej, var kom det där ifrån? *weirdlooking dude*

Hug a tree//Fluff


Jag tror jag har dödat min sko

aja, det är ingen intressant historia. Tänkte propagera lite för Second Hand.
SECOND HAND ÄR ASBRA! Ingen belastning på miljön, billigt, personligare och NEJ, det är inte sunkigt! Många säger att de är säkra på att second hand inte är något för dem eller att de aldrig hittar något för de var inne i en affär en gång och inte gillade det. Men man hittar alltid de coolaste sakerna på Second Hand, bara man har ett öppet sinne!

Härmed har du ett uppdrag: Gå in i en second handaffär och hitta något grymt snyggt!

hmm, jag tänkte infoga en bild men...."#¤%&Y/U(()(/ DET FUNKAR INTE!!!!!!!!
Jag provar att göra det i ett eget inlägg från mobilen i stället:D

Hug a tree// Fluff


Jag har tagit hem en groda


Det kan du också göra.
 Det finns massor i olika coola färger:D
Just press mrs Spunkelduffel(da frog)!


"Luffargenen"

Samtal mellan mig och pappa.
Fluff: jag
Orange katt...Orangukatt (hAHAHAHxD):Pappa

Fluff: vi är en ganska omvänd familj. Det är ni som vill att jag ska köpa ny mobil och nya skor och så, det brukar ju vara barnet som vill köpa nya saker hela tiden.

Orangukatt: Ja, men jag vill ju heller att mitt barn ska se ut som en luffare. (okej, min mobil saknar några delar och är lite ihoptejpad och det är lite hål i mina converse. Men sakerna funkar fortfarande!)

Fluff: Jag har nog ärvt det av farfar; Farfars "luffargen" *Lyfter upp fötterna i vädret för att visa mina fulfina skor*

Orangukatt: Tur att den hoppade över ett led i alla fall.

Fluff: Det är bara som du tror....*mystisk hund dyker upp ur tomma intet och ger oss en mystisk blick*


OM DU INTE ORKAR LÄSA ALLT, LÄS I ALLA FALL DETTA:

Jag tycker att alla behöver en "luffargen".
Spelar det verkligen någon roll om det är ett hål på conversen? Eller om mobilen saknar en del (om den fortfarande fungerar). Jag kan verkligen inte förstå folk som köper nya mobiltelefoner typ 1 gång om året för att de tröttnat på sina gammla"/. Nej, Vi människor får faktiskt skärpa oss!

Hug a tree/Fluff


Kissa på läderskorna!

KÖP INTE DE OTROLIGT SNYGGA LÄDERSKORNA! THEY ARE EVIL!
När man karvar läder (mjukar upp det)använder man krom. Sedan när man slänger bort dem (efter ett halvår när de gått sönder) så hamnar kromet ute i naturen och det är INTE bra :OFörr i tiden har jag hört att man kissade man på lädret (Tror inte att detta förekommer allt för ofta längre xD)... Eller, typ la det i kiss...Sedan tror jag att man kunde tugga på det också *fundersam* -Fast inte både och hoppas jag, BLÖÖ!- För att få det mjukt.

Nu säger jag inte att man har kissat på alla ekologiska läderskor. Eller? :S Det bästa är i alla fall Second Hand + att det är där som man alltid hittar de coolaste sakerna :D

Hug a tree//Fluff


FORTFARANDE MILJÖBLOGG!Ja, det är fortfarande en miljöblogg men jag kunde inte motstå att dela med mig av detta fantastiska musikstycke! Släng er i väggen ni som tycker att ni är musikaliska. Snubben är asbegåvad!

Låt åss hoppas att vi har fixat till jorden när han har blivit känd(are)...
kändare??? Hmmm, kändisare? Neee, mera känd?... KÄNDARE :D

Hug a tree//Fluff


RSS 2.0